onsdag 1 april 2009

Nu har våren kommit!!!

Hej alla glada och sura, ja det vr ju ännu en gång det var ett tag sen jag skrev ngt, men iaf. Jag har varit mkt med Sofie den veckan/veckorna som har gått sen sist, varit och tränat en hel del, grattat morfar som fyllde 60 år i måndags så då vart det ut och käka med släkten på mammas sida. Jättetrevligt var det. Efter det vart det till coop xtra och handla lite.... Och idag så har jag haft nationella prov i svenska uppsats, Jenny du kom aldrig som vi hade kommit överrens om. Iaf det gick jätte bra, hade 5 timmar på att skriva den men det tog bara 3 timmar och 15 min att skriva den, så det var ett ganska enkelt prov. Ja, vad kan jag skriva mer om, jo att jag har pratat med Max som bor i Dubai, det var ett tag sen vi pratade senast, och han kommer hem antigen i Juni lr Juli kommer inte riktigt ihåg när, men skitsamma. Sen har det ju varit earth hour, hur många släkte? Räck upp en hand.... NU, bara skoja, jag kan inte se vilka som släckte men om ni vill kan ni ju kommentera om ni gjorde det lr inte, och tsm med det så var hela förra veckan earth week i skolan. Och dom serverade bara vegetarisk mat (ingen höjdare om ni frågar mig) så det var mkt pizza och McDonalds besök den veckan så jag kände mig lite fet då. Sen har jag oxå sökt sommar jobb till McDonalds oxå. Det var allt från mig, ha en trevlig dag ni glada, och ni sura kan väl försöka bli på ett bättre humör, det är ju trots allt VÅR NU!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Här hemma släckte vi ner i lördags!!! Sprang som en galning...*L*
  nettan

  SvaraRadera
 2. vi släckte ner....eller rättare sagt jag gjorde det.....tycker vi kan ha det varje lördag....en timme i stearinljusets sken//kram mormor

  SvaraRadera
 3. Jag väntade mig ju att du skulle komma till mitt jobb och städa men inte dök du upp där inte. Gud så skönt att skriva ett prov på 5 timmar om man istället slipper jobba i en vecka....finns det nån som säger emot mig där?

  Jag kan ialla fall skryta med att jag och Tomas släkte ner här hemma och hade lite mysigt, men vi=jag brukar inte ha så många lampor tända här hemma i vanliga fall.

  Hoppas det gick bra på provet och ha ett trevligt påsklov med dig.

  //Jenny

  SvaraRadera