måndag 9 februari 2009

Sammanfatta allt

Tjohoppsan, det var ett tag sen jag sist skrev ngt, så jag tänkte bara sammanfatta allt och visa lite bilder/filmer. Jag har t.ex. köpt ett par nya skor, vita zoo york skitsnygga, har färgat mitt hår brunt, varit på en onödig bandy träning i 2 timmar, sett simon när han har bromsat med skridskorna, lämnat simon hos dagmamma på mornarna och tagit det lungt, och fått träffa sofie. Det roligaste var nog att Sofie kom hem. Sofie kom hit till min pappa på lördagen och vi hade en mys kväll allihopa och tittade på melodifestivalen (som bara blir sämre, sämre och sämre för varje år), jag har bestämt med Micke & Robin att vi ska på bio på lördag, Fredagen den 13:de 2009.

Så det är vad som har hänt den här veckan

3 kommentarer:

 1. f-n....simon är ju 100% bättre på skridksor än vad jag är!!! :(

  Lägg in en bild på din nya hårfärg så att man får se, är nyfiken!

  Ha det bra, vi syns och hörs!

  Jenny

  SvaraRadera
 2. Saknar en bild på dig med färgat hår...? Det vill jag ju se. Annars kan du ju alltid komma och hälsa på din kära mamma så jag få se i verkligheten;-)
  Saknar er! Puss mamma

  SvaraRadera
 3. jag vill också se en bild på din nya hårfärg.....(men vad är det för fel att vara blond):)....kul att du skriver på din Blogg igen....älskar att läsa era bloggar (nyfiken som jag är)...ha det så jättegott gubben.....varma kramar mormor

  SvaraRadera